Crna kronika 14.04.2020. 10:30. Zadnja izmjena: 14.04.2020. 10:33.

Minulog vikenda

Provala u vikendicu u Bukovcu i u kafić u Strahonincu

Na području Policijske uprave međimurske tijekom proteklog produljenog vikenda evidentirane su tri teške krađe, kao i tri krađe. Kod dvije krađe materijalna šteta procjenjuje se na manje od tisuću kuna, dok se kod jedne krađe materijalna šteta procjenjuje na više od tisuću kuna.

  • U noći sa subote na nedjelju (11./12. travnja 2020.) u Bukovcu, nepoznati počinitelj provalio je u vikendicu, vlasništvo 43-godišnjakinje i 53-godišnjakinje, odakle je ukrao motornu kosilicu i trimer, te razna alkoholna pića. Materijalna šteta procjenjuje se na više tisuća kuna. Protiv počinitelja podnijet će se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.
  • Jučer, 14. travnja nešto prije 23 sata u Strahonincu, u Čakovečkoj ulici, nepoznati počinitelj provalio je u kafić, vlasništvo privatnog poduzeća iz Strahoninca, odakle je ukrao razna alkoholna pića. Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna. Obilaskom mjesta događaja policijski službenici Policijske postaje Čakovec u Dravskoj ulici uhitili su 18-godišnjaka s područja grada Čakovca. Od uhićenika su oduzeta dva PVC sanduka ispunjena bocama piva, te je priveden u policijsku postaju na kriminalističko istraživanje.