Crna kronika 04.11.2019. 11:20. Zadnja izmjena: 05.11.2019. 12:16.

Teške krađe

Provale u kuće i sportske klubove

Na području Policijske uprave međimurske tijekom proteklog vikenda evidentirane su tri teške krađe i devet krađa. Od devet krađa u dvije je pojedinačna materijalna šteta procijenjena na više od 1.000 kuna.

  • Tijekom noći s 30. na 31. listopada u Gardinovcu, nepoznati počinitelj je provalio prostorije sportskog kluba, gdje je ukrao kasu s novcem i razna pića. Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna.
  • U noći s 2. na 3. studenoga u Pribislavcu, Ulici dr. Vinka Žganca, nepoznati počinitelj provalio je prostorije sportskog kluba, gdje je ukrao glazbenu liniju, raznu opremu i pića. Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna.
  • Tijekom noći s 31.listopada na 1. studenoga u Čakovcu, Ulici Jurice Muraia nepoznati počinitelj je kroz nezaključana vrata ušao u prostorije kuće, gdje je ukrao različit nakit.
  • Između 31.listopada na 3. studenoga u Držimurcu, nepoznati počinitelj je provalio ulazna vrata spremišta i kuće, gdje je potom ukrao više bicikala, trimer i tenisice.