Crna kronika 09.12.2019. 11:13. Zadnja izmjena: 09.12.2019. 11:14.

Policija javlja...

Provale u sportske klubove u Ivanovcu i Sivici, u spremište u M.Središću i u kuću u D.Dubravi

Na području Policijske uprave međimurske tijekom proteklog vikenda evidentirane su četiri teške krađe i pet krađa. U dvije krađe je pojedinačna materijalna šteta procijenjena na manje od 1.000 kuna.

Policija izdvaja provale u sportske klubove u Ivanovcu i Sivici te spremište u Murskom Središću i kuću u Donjoj Dubravi.

  • Između 1. i 6. prosinca u Ivanovcu, u Ulici Vladimira Nazora, nepoznati počinitelj je provalio u prostorije sportskog kluba odakle je ukrao razna pića. Materijalna šteta se procjenjuje na nekoliko stotina kuna.
  • Između 4. i 7. prosinca u Sivici, u Sportskoj ulici, nepoznati počinitelj je provalio u prostorije sportskog kluba odakle je ukrao sportske torbe s opremom te razna pića. Materijalna šteta utvrdit će se po zaprimanju odštetnog zahtjeva.
  • U subotu, 7. prosinca u popodnevnim satima u Murskom Središću, u Ulici Sitnice, nepoznati počinitelj je provalio u spremište odakle je ukrao motornu pilu. Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna.
  • Nadalje, u subotu, 7. prosinca u večernjim satima u Donjoj Dubravi, u Ulici Pavleka Miškine, nepoznati počinitelj je provalio u kuću odakle je ukrao glazbeno pojačalo i drugu opremu, stolno računalo i monitor. Materijalna šteta procjenjuje se na više tisuća kuna.

Protiv počinitelja podnijet će se kaznene prijave, nadležnom državnom odvjetništvu.