Crna kronika 28.02.2014. 00:00. Zadnja izmjena: 25.02.2016. 12:02.

ŠENKOVEC - SELNICA: Sudari

Nepažnja 24-godišnje vozačice osobnog automobila iz Banfija prouzročila je prometnu nesreću koja se dogodila u srijedu, 19. veljače, oko 8,30 sati u Ulici maršala Tita u Šenkovcu.
Mlada vozačica neoprezno je s parkirališta krenula na cestu, zbog čega je 34-godišnji vozač osobnog automobila iz Gradiščaka, koji se kretao tom cestom, bio primoran skrenuti na suprotnu prometnu traku. Tada je udario u teretni automobil kojim je iz suprotnog smjera dolazio 51-godišnjak iz Šenkovca. Putnica iz vozila kojim je upravljao vozač iz Gradiščaka, 34-godišnjakinja iz Gradiščaka, zadobila je teške tjelesne ozljede zbog kojih je zadržana na bolničkom liječenju.
Vozačica iz Banfija koja je izazvala nesreću bit će kazneno prijavljena općinskom državnom odvjetniku u Čakovcu. (vk)

U subotu, 15. veljače, oko 17.45 sati u Čakovečkoj ulici, u Selnici dogodio se sudar dvaju osobnih automobila koji je, vozeći prebrzo, izazvao mještanin Krištanovca, star 63 godine.
On je svojim vozilom u zavoju djelomično sišao s kolnika na cestovnu bankinu, izgubio nadzor nad upravljanjem vozilom i u zanošenju prešao na lijevu stranu ceste te udario u osobni automobil kojim je iz suprotnog smjera upravljao mještanin Pušćina, star također 63 godine.
Njegovo je vozilo zbog siline udara odbačeno izvan kolnika udesno, gdje je udarilo u prometni znak.
Oba vozača vozilom Zavoda za hitnu medicinu prevezena su u čakovečku Bolnicu u kojoj je utvrđeno da je vozač iz Pušćina lakše ozlijeđen, a vozač iz Krištanovca teško, zbog čega je i zadržan na daljnjem liječenju.

Izvor: 3070