Crna kronika 22.07.2015. 00:00. Zadnja izmjena: 24.02.2016. 13:33.

Šestorici napadača na policajce, iz Piškorovca, kaznene prijave

Međimurska policija dovršila je kriminalističko istraživanje nakon napada skupine osoba na njihove službenike u Palovcu. Podsjetimo, u nedjelju 19. srpnja policajci su došli zbog narušavanja javnog reda i mira u jednom kafiću. Osobe koje su remetile javni red i mir zatekli su na cesti prema Držimurcu i Piškorovcu te se vratili do kafića, kako bi dovršili prikupljanje obavijesnih spoznaja. No u tom je trenutku došla skupina osoba, većinom iz Piškorovca, te ih izašavši iz dva automobila napala palicama. Tri su policajca lakše ozlijeđena na, kaže policija, parkiralištu ugostiteljskog objekta u Glavnoj ulici. Kako neslužbeno doznajemo riječ je o Domino baru, u kojem je i došlo do prvog remećenja javnog reda i mira te poziva policiji. U sprečavanju napada policajci su upotrijebili suzavce.

Kriminalističkim istraživanjem policija je "raskusurala" tko je od ukupno 12 privedenih što počinio. Šest osoba (32, 39, 33, 18, 26 i 26) tako terete za kazneno djelo prisile prema službenoj osobi. Osumnjičenici su predani pritvorskom nadzorniku.

Druga šestorica (27, 23, 22, 27, 20, 30) zaradit će prekršajne prijave zbog narušavanja javnog reda i mira na naročito drzak i nepristojan način te vrijeđenja i omalovažavanja policijskih službenika. Šestorka koju terete kazneno je iz Piškorovca, dok je drugih šest osoba iz Piškorovca, Podturna i Starigrada.

List Međimurje prvi je izvijestio o napadu na policajce, a prethodni tekst možete pročitati ovdje:

http://www.medjimurje.hr/clanak/3143/2015-07-14/kaos-u-palovcu-ozlijedena-tri-policajca-privedeno-dvanaest-osoba

Izvor: 3143