Crna kronika 07.07.2015. 00:00. Zadnja izmjena: 25.02.2016. 13:06.

Signal mobitela nestale s djetetom posljednji put je zabilježen u Orehovici

Neizvjesnost i dalje traje.

Posljednji put signal mobitela 29-godišnje Ivane Fogadić koja je sa sinom Patrikom (5) iz Totovca, otišla noću oko 2 sata zabilježen je ujutro kod Orehovice. Kazao nam je to njen suprug Valentin, koji je i prijavio njihov nestanak.

- Vidio sam interventnu i tu kod šljunčare u Totovcu, traže je od jutra - ispričao nam je kroz suze. Uz njega bio je i brat Robert te su nam dali njezine fotografije.

Ekipa lista Međimurje potom je vidjela više policijskih vozila kod turbina HE Čakovec. U 14 sati krenuli su u različitim smjerovima - jedni prema Orehovici, drugi prema Šemovcu, a treći u polja i šume.


Dodajmo da policija javlja kako su se u kasnim večernjim satima Opel Astrom, plave boje, registarskih oznaka ČK 783-GC, udaljili u nepoznatom smjeru. Ivana je visoka oko 170 cm, slabije tjelesne građe, kraće kestenjaste kose, dok
je Patrik visok oko 120 cm, također slabije tjelesne građe i kraće kestenjaste kose. 

 

Mole se svi građani koji raspolažu bilo kakvim saznanjima o nestanku majke i sina ili ukoliko uoče osobe koje bi odgovarale njihovom opisu, da o tome odmah obavijeste policiju na broj 192. Također, informacije možete dostaviti i putem e-mail adrese: nestali@nestali.hr.

Doduše, informacija o plavoj boji, koju je na Facebooku objavio i suprug, nije najtočnija. Naime, boja automobila je siva.

Izvor: 3141