Crna kronika 10.09.2020. 10:15. Zadnja izmjena: 10.09.2020. 10:19.

Jučer, 9. rujna

Sjeverna obilaznica: U prometnoj nesreći ozlijeđene dvije vozačice automobila

Jučer, 9. rujna oko 14 sati i 10 minuta na raskrižju državne ceste broj 654 (sjeverna obilaznica grada Čakovca) i gradske prometnice koja povezuje Čakovec i Mihovljan, dogodila se prometna nesreća u kojoj su ozlijeđene dvije sudionice.

Upravljajući Fiat Puntom, čakovečkih registarskih oznaka, kolnikom gradske prometnice koja povezuje Čakovec i Mihovljan te nailaskom na spomenuto raskrižje, 44-godišnja vozačica nije poštivala prednost prolaska (sjeverna obilaznica je označena prometnim znakom kao cesta s prednošću prolaska). Ušla je u raskrižje, a da nije propustila sva vozila koja se kreću cestom s prednošću prolaska zbog čega je prednjim dijelom Punta udarila u prednji bočni dio Škode Octavije, čakovečkih registarskih oznaka, kojom je sjevernom obilaznicom upravljala 29-godišnja vozačica.

Uslijed siline sudara Škoda je odbačena izvan kolnika u metalnu odbojnu ogradu, metalni nosač semafora i prometni znak.

Vozilom hitne medicinske pomoći 44-godišnja vozačica Punta prevezena je u Županijsku bolnicu Čakovec (ozljede će se naknadno okvalificirati). U čakovečku bolnicu privatnim vozilom prevezena je i 29-godišnja vozačica Škode te dijete putnik iz tog automobila. Na sreću, dijete u nesreći nije ozlijeđeno, dok je 29-godišnja vozačica lakše ozlijeđena.