Crna kronika 22.03.2016. 14:15. Zadnja izmjena: 22.03.2016. 14:24.

Donji Vidovec

Teško ozlijeđeni vozač (32) iz D. Dubrave i suvozačica (21) iz Kotoribe

Iako su prve informacije govorile kako je samo jedna osoba ozlijeđena, od Policijske uprave međimurske doznajemo kako su u ranojutarnjoj nesreći kod Donjeg Vidovca ozlijeđeni i vozač (32) i suvozačica (21).

- Oko 4,30 sati dogodila se prometna nesreća na lokalnoj cesti uz derivacijski kanal u visini Donjeg Vidovca. Vozač rođen 1984. godine pod utjecajem alkohola kretao se u smjeru zapada. Na ravnom dijelu ceste nije se kretao desnom obilježenom trakom te je sišao s kolnika. Prednjim dijelom vozila udario je u turistički pano te potom u drvo. Vozač i putnica izašli su iz automobila, koji je nakon toga planuo i potpuno izgorio - kaže Danijela Turk, policijska službenica za odnose s javnošću.

I vozač i putnica prevezeni su u Županijsku bolnicu Čakovec. Utvrđeno je da su teško ozlijeđeni. Kako doznajemo, vozač je slomio nogu, a njegova suputnica ruku. Protiv vozača bit će podnesena kaznena prijava zbog izazivanja prometne nesreće. Kako neslužbeno doznajemo vozač je iz Donje Dubrave, a suvozačica iz Kotoribe.

Na intervenciji gašenja požara automobila bili su JVP Čakovec te DVD Donja Dubrava i DVD Sveta Marija.

Automobil planuo nakon udara u drvo uz derivacijski kanal