Crna kronika 01.08.2017. 10:08. Zadnja izmjena: 01.08.2017. 14:30.

Tri mladića teško ozlijeđena

Pronađen je 'nepoznati' muškarac iz haustora u Čakovcu

Trojica mladića teško su ozlijeđena u utorak, 1. kolovoza, u noći oko 1:20. Incident se dogodio u haustoru u Ulici kralja Tomislava. Riječ je o haustoru u blizini Raiffeisen banke i nasuprot Podrooma.

- Došlo je do sukoba između nepoznatog muškarca i trojice mladića. U događaju dvojica maloljetnika i 18-godišnjak teško su ozlijeđeni. Ozlijeđeni mladići prevezeni su u Županijsku bolnicu Čakovec, gdje su zadržani na liječenju. Na mjestu događaja obavljen je očevid. Kriminalistička istraživanja se nastavljaju kako bi se utvrdile sve okolnosti ovog događaja - javljaju iz Policijske uprave međimurske.

Kako doznajemo, ozljede nisu bezazlene, no, nitko nije u životnoj opasnosti. Navodno nije riječ o posjetiteljima Porcijunkulova. Također, nije najjasnije ni o kakvoj je vrsti sukoba riječ i kako su nanesene ozljede. Naime, prema prvim informacijama nije riječ o klasičnoj tučnjavi. Zbog specifičnosti slučaja informacije koje stižu zasad su šture.

Poslije 14 sati stigla je nova informacija, da je u tijeku krim-istraga nad muškarcem - što znači da je pronađen. Više informacija, najavljuju u policiji, otkrit će sutra.