Crna kronika 26.02.2019. 04:27. Zadnja izmjena: 26.02.2019. 10:21.

Teška prometna nesreća

Troje ozlijeđenih u izravnom sudaru kod čakovečkog nadvožnjaka

Oko 3 sata ujutro dogodila se još jedna teška prometna nesreća kod nadvožnjaka koji od Čakovca vodi prema Nedelišću. U raskrižju Zrinsko-frankopanske ulice s Carinskim odvojkom sudarili su se Hyundai Coupe i Renault Kangoo čakovečkih registarskih oznaka. Kako doznajemo na mjestu nesreće ozlijeđene su tri osobe. Nasreću, nitko nije u životnoj opasnosti. Policija je provela očevid pa ćemo tijekom jutra izvijestiti o uzrocima nesreće. No, već sad jasno je da je došlo do oduzimanja prednosti prolaska.

Tijekom jutra Policijska uprava međimurska izvijestila je o uzrocima nesreće:

- Danas, 26. veljače oko 2,50 sati u Čakovcu na raskrižju Zrinsko-frankopanske, Neumannove ulice i Carinskog odvojka, vozač teretnog automobila čakovečkih registarskih oznaka, 50-godišnjak sa šireg područja općine Podturen, krečući se kolnikom Neumannove ulice, dolaskom do raskrižja sa Zrinsko-frankopanskom ulicom koja je prometnim znakom označena kao cesta s prednošću prolaska, automobilom je ušao u raskrižje zadržavajući smjer kretanja. Udario je automobilom u osobni automobil čakovečkih registarskih oznaka, s kojim je, krečući se kolnikom Zrinsko-frankopanske ulice upravljao 19-godišnjak sa šireg područja općine Nedelišće.

Nakon prometne nesreće vozilom hitne pomoći u Županijsku bolnicu Čakovec prevezeni su vozač teretnog automobila te putnik iz osobnog automobila 51-godišnjak sa šireg područja općine Nedelišće, a naknadno je liječničku pomoć je zatražio i vozač osobnog automobila. Njihove ozljede će se naknadno okvalificirati, nakon čega će se karakterizirati događaj.