Crna kronika 23.10.2020. 10:09. Zadnja izmjena: 23.10.2020. 10:10.

Jučer, 22. listopada

U Čakovcu motociklom naletio na pješakinju

Jučer, 22. listopada nešto poslije 19 sati u Čakovcu, dogodila se prometna nesreća u kojoj je ozlijeđena 49-godišnja pješakinja.

Upravljajući kolnikom Zrinsko-frankopanske ulice, 38-godišnji vozač motocikla (Honda), čakovečke registarske oznake, nije se približavao sigurnosnom brzinom obilježenom pješačkom prijelazu kako bi mogao zaustaviti vozilo i propustiti pješake koji su već stupili na pješački prijelaz. Uslijed opisane situacije, motociklist je prikočio te je pritom došlo do prevrtanja motocikla na bočnu stranu i pada vozača na kolniku. Motocikl je u nastavku kretanja udario u tijelo 49-godišnje pješakinje, koja je prelazila kolnik Zrinsko - frankopanske ulice preko obilježenog pješačkog prijelaza. Nakon udara došlo je do pada pješakinje na kolnik. U nastavku kretanja motocikl je udario u stražnji dio osobnog automobila, varaždinskih registarskih oznaka, parkiranog na obilježenom parkirališnom mjestu uz rub kolnika.

Ozlijeđena pješakinja vozilom hitne medicinske pomoći prevezena je u Županijsku bolnici Čakovec, gdje joj je pružena liječnička pomoć, dok će se ozljede naknadno okvalificirati.