Crna kronika 21.05.2019. 10:20. Zadnja izmjena: 21.05.2019. 10:23.

Međimurske prometnice

U četiri prometne nesreće ozlijeđeno sedam osoba

Tijekom proteklih 24 sata na međimurskim prometnicama dogodile su četiri prometne nesreće u kojima je ozlijeđeno sedam sudionika.

  • U prometnoj nesreći koja se dogodila jučer, 20. svibnja u Nedelišću, u Ulici maršala Tita, ozlijeđena je 68-godišnja pješakinja.
  • Oko 11:30 sati na županijskoj cesti između Sivice i Podturna dogodila se prometna nesreća između dva osobna automobila. Dvojica vozača, 66-godišnjak i 21-godišnjak te 22-godišnja putnica iz jednog od automobila vozilom Zavoda za hitnu medicinu prevezeni su u čakovečku bolnicu.
  • U poslijepodnevnim satima na državnoj cesti broj 3 između Nedelišća i Pušćina dogodila se prometna nesreća između kombi vozila i osobnog automobila. Ozlijeđena 34-godišnja vozačica i 44-godišnji vozač vozilom Zavoda za hitnu medicinu prevezeni su u čakovečku bolnicu.
  • Zadnja nesreća dogodila se jutros (21. svibnja 2019.), nešto prije 8 sati, kada je u Nedelišću, u Varaždinskoj ulici 66-godišnji vozač kombija, varaždinskih registarskih oznaka, retrovizorom udario u 64-godišnjeg biciklistu koji se kretao biciklističkom stazom. Uslijed siline udara biciklist je srušen na kolnik te je zbog zadobivenih ozljeda prevezen u Županijsku bolnicu Čakovec. Vozač kombija udaljio se s mjesta prometne nesreće bez da je sačekao dolazak policije, odnosno nije pružio pomoć unesrećenom, ali je brzom reakcijom policijskih službenika pronađen i priveden na kriminalističko istraživanje.

Svi unesrećeni u jučerašnjim (20. svibnja) nesrećama lakše su ozlijeđeni, dok težina ozljeda 64-godišnjeg bicikliste za sada nije poznata.