Crna kronika 10.01.2018. 13:47. Zadnja izmjena: 10.01.2018. 13:52.

Rano jutros

U dvije prometne nesreće, kod Štefanca i u Donjem Kraljevcu, ozlijeđeno šest osoba

Danas, 10. siječnja oko 5.20 sati na raskrižju gradske ceste i državne ceste broj 20 (između Ivanovca i Štefanca), dogodila se prometna nesreća u kojoj 35-godišnji vozač osobnog automobila čakovečkih registarskih oznaka, dolaskom do ceste s prednošću prolaska nije propustio sva vozila koja se kreču tom cestom. Zbog toga je u njegovo vozilo udario teretni automobil čakovečkih registarskih oznaka s kojim je upravljao 63-godišnji vozač.

Vozilom hitne pomoći u Županijsku bolnicu Čakovec prevezena su oba vozača i dva putnika iz osobnih automobila. Liječničkim pregledom utvrđeno je da je 35-godišnji  vozač teško, a 63-godišnji vozač te 26 i 19-godišnji putnici lakše ozlijeđeni, javljaju iz Policijske uprave međimurske, a dopunili su i informacije o nesreći u Donjem Kraljevcu o kojoj smo vas obavijestili jutros.

Oko 5.45 sati u Donjem Kraljevcu na raskrižju Industrijske i Kolodvorske ulice dogodila se prometna nesreća u kojoj 48-godišnja vozačica osobnog automobila čakovečkih registarskih oznaka dolaskom do ceste s prednošću prolaska nije propustila sva vozila te je njezino vozilo udario osobni automobil čakovečkih registarskih oznaka kojim je upravljao 62-godišnji vozač. Kao i u nesreći 20-ak minuta ranije, sudionici prometne nesreće (vozači) su vozilom hitne medicinske pomoći prevezeni u Županijsku bolnicu Čakovec. Liječničkim pregledom utvrđeno je da je 48-godišnja vozačica teško, a 62-godišnji vozač lakše ozlijeđen.