Crna kronika 23.06.2014. 00:00. Zadnja izmjena: 25.02.2016. 12:45.

U jednom danu četiri teške krađe

U srijedu, 18. lipnja u vremenu od 1 do 5.30 sati u Jurovcu, nepoznati počinitelj je provalio u ugostiteljski objekt iz kojeg je ukrao cigarete i novac, a potom i u susjednu trgovinu iz koje je također ukrao cigarete i novac.
Ukupna materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna, a protiv počinitelja će se podnijeti kaznena prijava Općinskom državnom odvjetniku u Čakovcu.

Istog dan u vremenu od 19.30 do 19.45 sati u Pribislavcu, u Industrijskoj ulici, nepoznati počinitelj je napravio otvor u ogradi i ušao u krug privatnog poduzeća, te iz dvorišta preko ograde prebacio 5 komada metalnih bačvi koje je potom sakrio u blizini iza napuštene kuće u Pribislavcu gdje su ih pronašli policijski službenici i vratili vlasniku. Materijalna šteta počinjena tom krađom procjenjuje se na više stotina kuna, a protiv počinitelja će se podnijeti kaznena prijava Općinskom državnom odvjetniku u Čakovcu.

Nova krađa dogodila se tijekom noći s 18. na 19. lipnja u Čakovcu, u Športskoj ulici, nepoznati počinitelj provalio je u ugostiteljski objekt u sklopu gradskih bazena, gdje je ispremetao stvari i ukrao novac. Tada je prouzročena materijalna šteta koja se procjenjuje na nekoliko tisuća kuna, a protiv počinitelja će se podnijeti kaznena prijava Općinskom državnom odvjetniku u Čakovcu.

Iste noći, odnosno s 18. na 19. lipnja, u Čakovcu, u Ulici kralja Tomislava, nepoznati počinitelj provalio je u prostoriju jedne udruge i ukrao prijenosno računalo. Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna, a protiv počinitelja će se podnijeti kaznena prijava Općinskom državnom odvjetniku u Čakovcu.

Izvor: 3086