Crna kronika 15.07.2019. 10:18. Zadnja izmjena: 15.07.2019. 10:18.

Obavljen očevid

U prometnoj nesreći između Štefanca i Čakovca život izgubio 24-godišnjak

Jučer (14. srpnja), dvadesetak minuta nakon ponoći na državnoj cesti između Štefanca i Čakovca dogodila se prometna nesreća u kojoj je smrtno stradao 24-godišnjak, dok je teško ozlijeđen 27-godišnjak, a lakše ozlijede zadobio je 12-godišnjak.

U lijevom zavoju u zanošenju došlo je do silaska kombija marke „Mercedes Sprinter“, čakovečkih registarskih oznaka, izvan kolnika udesno niz kosinu cestovnog jarka te potom udara bočnim dijelom vozila u drvo. Uslijed siline udara kombi se prevrnuo.

Vozilom hitne medicinske pomoći 12-godišnjak i 27-godišnjak prevezeni su u čakovečku bolnici te su zadržani na liječenju, dok je 24-godišnjak s područja općine Orehovica preminuo na mjestu događaja.

O događaju je izvještena nadležna zamjenica državne odvjetnice koja je uz policijske službenika obavila očevid te je naložila obdukciju, kao i niz drugih potrebnih vještačenja.

Obdukcijom mrtvog tijela 24-godišnjaka na Odjelu patologije Županijske bolnice u Čakovcu utvrđeno je da je smrt nastupila uslijed ozljeda zadobivenih u prometnoj nesreći.

Kriminalistička istraživanja se nastavljanju kako bi se utvrdile sve okolnosti ove nesreće.