Crna kronika 30.05.2017. 12:09. Zadnja izmjena: 30.05.2017. 12:11.

Jučer, 29. svibnja

U prometnoj nesreći koja se dogodila između Male Subotice i Orehovice teško ozlijeđena putnica

Jučer, 29. svibnja nešto prije 6 sati, na raskrižju državne i županijske ceste između Male Subotice i Orehovice, dogodila se prometna nesreća u kojoj teško ozlijeđena putnica iz osobnog automobila, javljaju iz Policijske uprave međimurske.

Vozač (rođen 1981. godine) VW Venta, čakovečkih registarskih oznaka, krećući se kolnikom županijske ceste, ulaskom u raskrižje oduzeo je prednost prolaska zbog čega je prednjim dijelom vozila udario u prednji bočni dio VW Pola, čakovečkih registarskih oznaka, a kojim je upravljao 41-godišnji vozač. Uslijed siline udara Polo je odbačen izvan raskrižja, te je udario u postavljeni prometni znak.

Nakon prometne nesreće vozač i putnica iz Pola vozilom hitne medicinske pomoći prevezeni su u Županijsku bolnicu Čakovec, gdje je utvrđeno kako je u nesreći vozač lakše ozlijeđen, dok je 29-godišnja putnica zadobila teške ozlijede. Nakon pružene liječničke pomoći, oboje su pušteni na kućnu njegu. Protiv 36-godišnjeg vozača Venta zbog izazivanja prometne nesreće u cestovnom prometu podnijet će se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetniku.