Crna kronika 07.04.2017. 09:52. Zadnja izmjena: 08.04.2017. 13:15.

Ubojstvo u Piškorovcu

Senad Oršuš ispitan je u Varaždinu te mu je određen istražni zatvor

Dan nakon ubojstva Milke Remenar (60) u Piškorovcu, policija je izvijestila kako je usmrćena hicem iz vatrenog oružja.

- Na mjestu događaja počinitelj je uhićen i doveden u prostorije Policijske postaje Prelog, te će tijekom dana biti predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave međimurske. Vatreno oružje je oduzeto te je utvrđeno da ga je počinitelj nezakonito posjedovao. U vrijeme počinjenja ubojstava u prostoriji se nalazilo još pet osoba, koje nisu zadobile ozlijede - kazali su u petak u policiji.

Mrtvo tijelo nesretne Milke Remenar iz Domašinca prevezeno je na Odjel patologije Županijske bolnice Čakovec te je provedena obdukcija. Kako smo već izvijestili, osumnjičeni je Senad Oršuš (24), također iz Domašinca.

O događaju se nakon provedenog očevida oglasilo i Županijsko državno odvjetništvo u Varaždinu. Evo što kažu:

- Prema dosad prikupljenim podacima proizlazi da je 24-godišnjak hicem iz pištolja pogodio 60-godišnju hrvatsku državljanku u glavu i usmrtio ju. Radi utvrđivanja svih okolnosti događaja naložena je obdukcija, vještačenje alkoholiziranosti sudionika događaja, uzimanje otisaka prstiju i uzoraka za analizu DNA te uzoraka za utvrđivanje prisutnosti barutnih čestica, pretrage stanova i osobnih vozila te provođenje daljnjih izvida.

NAJNOVIJE: U petak, 7. travnja navečer, osumnjičeni je iz pritvora PU međimurske doveden na ispitivanje kod Županijskog državnog odvjetništva u Varaždinu. Doneseno je rješenje o provođenju istrage te mu je određen istražni zatvor.

Milka Remenar (60) iz Domašinca ubijena nasred Piškorovca