Crna kronika 14.05.2019. 08:50. Zadnja izmjena: 14.05.2019. 14:50.

Železna Gora

Vozilo s migrantima iz Pakistana sletjelo s kolnika, ima ozlijeđenih

Oko 7 sati ujutro dogodila se prometna nesreća na području Železne Gore. Kako javlja Policijska uprava međimurska došlo je do silaska vozila van kolnika. U vozilu se nalazilo jedanaest osoba; prema prvim informacijama uz vozača u Renault Kangoou nalazilo se deset ilegalnih migranata. Unesrećeni ljudi prevezeni su u Županijsku bolnicu Čakovec gdje im se pruža liječnička pomoć.

Naknadnim priopćenjem Policijska uprava međimurska pojasnila je što se dogodilo:

Danas, 14. svibnja oko 6:40 sati u Železnoj Gori dogodila se prometna nesreća u kojoj se 51-godišnji vozač teretnog automobila slovenskih nacionalnih oznaka, državljanin Republike Srbije, nije kretao sredinom obilježene prometne trake. Zbog toga je izlaskom iz zavoja vozilom sišao izvan kolnika u cestovni jarak gdje je u nastavku kretanja udario u smjerokazni stupić.

Nakon prometne nesreće 10 putnika, državljana Pakistana, vozilima hitne pomoći prevezeno je u Županijsku bolnicu Čakovec, gdje je utvrđeno da su lakše ozlijeđeni.

Vozač i devet putnika privedeni su u prostorije Policijske uprave međimurske, dok je jedan putnik zadržan na bolničkom promatranju. Po završetku kriminalističkog istraživanja slijedi nadopuna događaja.