Crna kronika 16.04.2018. 11:11. Zadnja izmjena: 16.04.2018. 11:18.

Krađe diljem Međimurja

Zaposlenica trgovine u Čakovcu ostala bez mobitela, novaca i bankomat kartice

  • U petak, 13. travnja, u popodnevnim satima, u Orehovici, Ulici Antuna Gustava Matoša, nepoznati počinitelj se biciklom dovezao s leđa 84-godišnjakinji s područja općine Orehovica te joj iz ruke ukrao vrećicu u kojoj se nalazili lijekovi i novac. Materijalna šteta procjenjuje se nekoliko tisuća kuna. 
  • Tijekom noći s 13. na 14. travnja (s petka na subotu) u Peklenici, Ulici Marof, nepoznati počinitelj je provalio u vikend kuću te ukrao motornu pilu i vanbrodski motor. Materijalna šteta procjenjuje se nekoliko tisuća kuna.
  • Tijekom noći s 14. na 15. travnja (s subote na nedjelju) u Turčišću, nepoznati počinitelj je provalio u prostorije nogometnog kluba gdje je ukrao novac te razna alkoholna i bezalkoholna pića, šteta je također, nekoliko tisuća kuna.
  • Tijekom noći s 15. na 16. travnja (s nedjelje na ponedjeljak) u Nedelišću, Ulici Martina Viljevca, nepoznati počinitelj je provalio u trgovinu mješovitom robom te ukrao novac. Šteta je nekoliko tisuća kuna.
  • U petak, 13. travnja, u jutarnjim satima, u Čakovcu, na Trgu Eugena Kvaternika, nepoznati počinitelj je u trgovini zaposlenici ukrao mobitel, novac i bankomat karticu.