Crna kronika 17.02.2019. 09:50. Zadnja izmjena: 19.02.2019. 12:31.

STRAVA U PALOVCU

Zbog sumnji da je ubila Jasminu Dominić uhićena 45-godišnjakinja

Nakon jučerašnjeg pronalaska tijela u zamrzivaču u obiteljskoj kući u Palovcu uhićena je 45-godišnja mještanka. Evo što kaže Nenad Risek, glasnogovornik međimurske policije:

- Očevidom je utvrđeno da se u zamrzivaču nalazi leš nepoznate ženske osobe. Tijelo je prevezeno na Odjel patologije Županijske bolnice Čakovec gdje će biti provedena obdukcija. Kako postoji sumnja da je u zamrzivaču pronađeno tijelo nestale ženske osobe koja je rođena 1977. godine, čiji je nestanak prijavljen 16. kolovoza 2005. godine, te da je počinjeno kazneno djelo ubojstva, u subotu, 16. veljače navečer uhićena je 45-godišnjakinja sa šireg područja Općine Mala Subotica. Kriminalistička istraživanja se nastavljaju - kaže glasnogovornik.

Pronađeni leš je, sad je već sasvim jasno, Jasmina Dominić koja dakle nije nestala prije gotovo 19 godina, već je ubijena - u obiteljskoj kući! Zasad neslužbeno - uhićena je njena sestra!

U novom broju lista Međimurje, koji na prodajna mjesta stiže u ponedjeljak, 18. veljače u ranim poslijepodnevnim satima pročitajte čitav izvještaj o stravičnom otkriću u Palovcu.

Jasmina Dominić je 19 godina bila u zamrzivaču?!