Aktualno 06.05.2020. 10:01. Zadnja izmjena: 12.06.2020. 11:01.

Ruku na srce, nije nam teško...

Dragi čitatelji, hvala na vjernosti, vaša nas podrška nosi!

Na samom početku koronakrize naš direktor Bojan Benčik reorganizacijom je zaštitio djelatnike Lista Međimurje, onoliko koliko je to u okviru specifičnosti našeg posla moguće. 

Novinarskom timu Međimurja rečeno je da se imaju pravo zaštititi i izbjeći (onaj najljepši) dio našeg posla - direktan kontakt s ljudima. Redom su - bez razmišljanja - odbili. Zato što su novinari. S tim su imperativom rođeni. Ako treba - nosit će glavu u torbi da dođu do vas i do istine. Stavimo li ruku na srce, nije nam teško; ovo je doba (nama) zanimljivo jer vam je dosta toga pokušavaju prešutjeti pa i zatajiti. Imate pravo na informacije i mi ćemo vam ih donijeti, dragi čitatelji. 

Dnevnu dozu (do tisuću riječi) svakodnevno gutate elekronički s raznih platformi. Sa zebom iščekujte dnevne izvještaje raznih stožera često bremenitih jezičnih salom i dobro zasoljenih političkim pokličima. Mi vam te izvještaje filtriramo, ali - još važnije - ulazimo pod njihovu površinu i donosimo vam kompletnu sliku. I u svakoj drugoj temi, sugovornici do kojih dolazimo su reflektori - osvjetljavaju priču. 

Slijeva: Alenka Varga, Marina Posavec, Lana Kramar, Karlo Perhoč, Ksenija Novak, Velimir Kelkedi, Izak Vrtarić, Željka Drljić, Vladimir Trstenjak, Valentina Braniša, Martina Kovač Radmanić, Bojana Španiček Kanoti, Karmen Trupković, Mateja Bel i Marijan Belčić

Na ovoj fotografiji je i naš mladi marketinški tim - njihovi osmijesi se preslikavaju u e-poruke koje upućuju klijentima. Tu su i naše djelatnice u oglasnoj službi s kojima u ograničavajućim okolnostima komunicirate u najtežim trenucima vaših života, kad vas je napustio član obitelji, kad se pred vama stvorila provalija bola... Saslušat će vas i na najsigurniji način proslijediti poruku koju želite poslati javnosti.

I ovoj generaciji našeg i vašeg - gotovo sedamdesetljetnog Lista Međimurje čast je služiti vama; jer želimo da se čuje vaša riječ i jer - mi znamo kako se to radi. 

Dragi čitatelji, hvala na vjernosti, vaša nas podrška nosi!

Povratak na naslovnicu

Izvor: List Međimurje, 20. travnja 2020., broj 3391