Glas javnosti 14.05.2015. 00:00. Zadnja izmjena: 25.02.2016. 13:03.

Službeno odsutni i oboljeli

Na osnovu Zakona o medijima molim vas da objavite moje očitovanje na članak “Bila sam žalosna”, objavljen 4. svibnja u vašem listu u rubrici “Glas javnosti”.

Poštovana! Cijenimo Vašu brigu za suradnju Grada Mursko Središće i sa Općinom Lendava, a isto tako i sa Hrvatskim kulturnim društvom Pomurje. Na događaj koji spominjete bili smo pozvani i naravno da se svakom takvom pozivu radujemo i uvijek se odazivamo. Obzirom što je gradonačelnik bio službeno odsutan, poziv je bio uručen njegovu zamjeniku kojem je gradonačelnik odredio da prisustvuje u ime Grada Mursko Središće, no nažalost se on razbolio uoči događaja te nije mogao prisustvovati. Uz to smatramo da na taj događaj ne bi bilo primjereno slati npr. tajnika ili nekog drugog iz Gradske uprave. Odmah u ponedjeljak smo uputili službenu ispriku zbog nemogućnosti dolaska koju su domaćini sa razumijevanjem prihvatili. 

Čitateljica se u svojoj dobroj namjeri kad se već “Sto puta zapitala, zašto?” mogla i barem još jedan puta zapitati i to na način da takvo pitanje uputi u Ured Grada i dobila bi brzi odgovor. Ovako to smatramo samo kao korištenje medijskog prostora u neke sasvim druge svrhe već puno puta viđene u našem gradu, a koje uopće ne pridonose boljitku i razumijevanju, već upravo one spuštaju maglu nad našim gradom.

Dražen Srpak, 

gradonačelnik Murskog Središća

Izvor: 3133