Gradovi i općine 12.02.2015. 00:00. Zadnja izmjena: 25.02.2016. 13:02.

Festival ljubavi u Srednjoj školi Prelog

U petak, 13. veljače, od 12.30 u Srednjoj školi Prelog će se održati Festival ljubavi.  Učenici Srednje škole iz Preloga u goste su pozvali osmaše iz preloške Osnovne škole  na zajedničko slavlje povodom Valentinova.

 

Glavni domaćini Festivala, bit će učenici 2. razreda gimnazije koji će brinuti da sve bude na visokom nivou. S preloškim osmašima zaplesat će zanosnu salsu, a plesnim vještinama će ih podučiti Tanja Baksa, prof. njemačkog jezika i instruktorica plesa. Osmaši će moći uživati u bezalkoholnim koktelima i čokoladnim srčekima, koje će za njih izraditi hotelijeri sa stručnim učiteljicama Vesnom Škvorc i Biserkom Tarandek.

 

Predstavnici SŠP-a na nedavno održanom Lidranu - Benjamin Mihoci i  Dora Rašan uljepšat će Festival  izvedbom isječka komedije "Pandorina kutija" autora Mire Gavrana, dok će ih maturant Filip Balog držati na ljubavnim vibracijama svojom akustičnom gitarom i pjevanjem. 

 

Gimnazijalci su uredili školu u duhu ljubavi, te sakupljali poruke u ljubavni sandučić SŠP-a.  Mnoštvo origami srca napravili su učenici Lara Klarić i Luka Zvonarek. Učenici pomoćnih zanimanja sa stručnom učiteljicom Anicom Naranđa pripremili su  ljubavne poruke koje će se moći izvlačiti iz kutijice, kao i brojne druge prigodne dekoracije kojima će biti ukrašena školska dvorana. Koordinatorice programa su Nataša Sakač, knjižničarka, Tanja Lilić, pedagoginja, i Željka Ivančok Varga, prof. hrvatskog jezika, javlja nam nastavnica u SŠ-u Prelog Sanja Pigac.

Izvor: 3120