Gradovi i općine 01.06.2016. 09:01. Zadnja izmjena: 01.06.2016. 09:02.

Dan Općine Orehovica

Gardinovčani najuspješniji na natjecanju Vatrogasne zajednice u Vulariji

U nedjelju, 22. svibnja, u sklopu proslave Dana Općine Orehovica u Vulariji je održano natjecanje Vatrogasne zajednice područja općina Belica - Mala Subotica - Orehovica.

U žestokoj konkurenciji svoje su umijeće pokazali Dobrovoljna vatrogasna društva iz Gardinovca, Držimurca - Strelca, Palovca, Belice, Male Subotice, Vularije, Svetog Križa, Podbresta i Orehovice.

Prema ostvarenim rezultatima mladeži u muškoj konkurenciji u vatrogasnoj vježbi i štafeti najbolji su bili Gardinovčani, dok su drugo mjesto osvojili mladi vatrogasci Držimurca - Strelca. Treće mjesto pripalo je Palovčanima.

U ženskoj konkurenciji mladeži najbrže i najpreciznije bile su vatrogaskinje DVD-a Gardinovec. Drugo mjesto zasluženo je pripalo Maloj Subotici, a treće Vulariji.

U kategoriji muškog podmlatka najbolji su bili maleni vatrogasci iz Svetog Križa, dok su ih u stopu slijedili Gardinovčani i ekipa Vularija 1. Kod djevojčica najspretnije su bile mlade snage Držimurca - Strelca. Drugo mjesto pripalo je Maloj Subotici, a na treće je mjesto zasjela ekipa Palovca.