Gradovi i općine 13.04.2015. 00:00. Zadnja izmjena: 25.02.2016. 13:03.

Goran Fodor pojačao Jazine

Goran Fodor iz Čakovca kojem je nedavno završila sezona u Slovačkoj A-1 ligi gdje je vrlo dobro u završnici sezone igrao za Iskru Svit, pojačao je Zadarske Jazine-Arbanasi u kvalifikacijama za A-1 ligu.
Ne čudi da je Goran pojačao upravo Jazine. Njihov trener je Neven Plantak s kojim je Fodor surađivao prošle sezone u prvoligašu KK “Slavonski Brod“ gdje je bio jedan od najboljih tricaša A-1 lige.
Kvalifikacije igraju pet pobjednikaA-2 liga, a našu regiju sjever predstavlja Podravac iz Virja koji je u posljednjem kolu A-2 lige sjever osvojio naslov prvaka upravo protiv našeg Međimurja.


Ždrijeb je odlučio da se Podravac već u prvom kolu sastane s jednim od favorita kvalifikacija, Jazinama, pojačanima Fodorom. Gosti iz Zadra bili su veliki favoriti, doveli su uz Fodora još dva prvoligaška pojačanja, dok Podravac igra kvalifikacije bez ijednog pojačanja. Podravac je iskoristio neuigranost gostiju i na kraju slavio s 80:78, a Goran je u debiju za Jazine odigrao tek nešto više od osam minuta bez zapaženog učinka. Drugi susret protiv Požege, njegove Jazine Arbanasi uvjerljivo su dobile s 85:64, a Fodor je igrao 24 minute, ubacio 7 poena uz 4 skoka, 2 osvojene lopte te jednu blokadu. 

Izvor: 3129