Gradovi i općine 05.12.2013. 00:00. Zadnja izmjena: 25.02.2016. 11:59.

Građani paze na imovinu

Sjednica Općinskog vijeća u Gornjem Mihaljevcu imala je relativno sadržajan aktualni sat. Vijećnici su iskoristili priliku kako bi postavili nekoliko pitanja iz svakodnevnog života, pa je tako Mirjana Novak (HDZ) pitala nadzire li itko korištenje zadružnog doma u Dragoslavec Selu. Naime, konstatirala je da se interijer objekta oštećuje kad se iznajmi mladima.
- Oštećuju se i prljaju zidovi jer nitko ne pazi, oštećen je umivaonik. Pregledava li netko objekat nakon iznajmljivanja, pitala je M. Novak.
Odgovorio joj je vijećnik Robert Kos koji je informaciju o zgradi zadružnog doma ionako namjeravao podijeliti s vijećnicima.
- Dosad je samo jedno staklo slučajno razbijeno i zamijenili su ga ljudi koji su koristili dom. Zidove je teško čuvati od prljanja ili oštećenja, a umivaonik sam skinuo ja jer nije bio dobro pričvršćen otpočetka, pa ćemo se i za to pobrinuti, rekao je Robert Kos.
Također je obavijestio da su radovi na fasadi zadružnog doma obavljeni, a Općina G. Mihaljevec za te je poslove osigurala 5.800 kuna, dok je Vijeće mjesnog odbora Dragoslavec Sela osiguralo 6 tisuća kuna. (AL)

Izvor: 3058