Gradovi i općine 29.06.2015. 00:00. Zadnja izmjena: 25.02.2016. 13:06.

Iz Nogometnog kluba Sloboda Slakovec

U Slobodi Slakovec nisu do kraja zadovoljni konačnim učinkom i plasmanom na 4.mjestu -Međužupanijske lige Čakovec – Varaždin (31 16 9 9 60:48 54).


-Razlog za takav zaključak je vrlo jasan. Nakon dobrih igara tijekom gotovo cijelog prvenstva i 2.mjesta na tablici, u zadnjih mjesec dana kada je trebalo igrati najbolje sve smo „pokvarili“, igrali smo slabo, nitko nije očekivao da će tako završiti. Jedan od razloga su brojne ozljede, glavni je međutim razlog pad forme, realan je u ocjeni protekle sezone bio trener Stjepan Petek i uoči nove prvenstvene sezone najavio određene promjene. 


-Nekim ćemo igračima zahvaliti na daljnjoj suradnju, s druge pak strane traje već „akcija“ oko određenih pojačanja, radi se o 3-4 kvalitetna igrača , posebno u vrhu napada i na vratarskoj poziciji. Sve to da opet možemo konkurirati za vrh prvenstvene tablice, jer to je realno i ostvarivo. Imamo dobre uvjete za rad, imamo ambicioznu upravu, dobru suradnju s Općinom Nedelišće i Mjesnim odborom Slakovec, tu su i naši vjerni navijači pa sve to zavrjeđuje da se u novoj sezoni potrudimo postići bolje rezultate nego su to bili u sada već protekloj sezoni. Pripreme počinju sredinom srpnja, biti će naporne i zahtjevne, biti će i niz kontrolnih susreta da se dobro uigramo i spremno dočekamo novu prvenstvenu sezonu, završio je u optimističkom tonu Petek.

Izvor: 3140