Gradovi i općine 14.11.2013. 00:00. Zadnja izmjena: 25.02.2016. 11:49.

IZ SELNICE: Rasprava, ceste

Do ponedjeljka, 18. studenoga otvorena je javna rasprava o izmjenama i dopunama Prostornog plana uređenja Općine Selnica (na snazi je od listopada 2007. godine). Prijedlog izmjena i dopuna izradila je čakovečka Urbia, a dokumentacija je na stalnom uvidu u prostorijama Općine Selnica svakim radnim danom od 8 do 15 sati. Prema uobičajenoj proceduri, pisana očitovanja, prijedlozi i primjedbe mogu se dostaviti u Općinu ili upisati u knjigu primjedbi izloženu u općinskim prostorijama do završetka javne rasprave. (MB)

Općina Selnica jučer, 11. studenoga zaključila je prikupljanje ponuda za održavanje nerazvrstanih cesta i obavljanje poslova zimske službe, pri čemu se može odabrati ponuditelje radova i odvojeno za te dvije djelatnosti.
Za obavljanje poslova zimske službe cijelo područje Općine Selnica podijeljeno je na tri područja. Prvo obuhvaća Plešivicu, Merhatovec, Zebanec Selo, Donji Zebanec i Gornji Zebanec, drugo područje Selnicu i Zaveščak, a treće Donji Koncovčak, Bukovec i Praporčan. Opreza radi, natječajem se nudi sklapanje ugovora za iduće četiri godine, ali ponuditelj(i) će pri zaključenju ugovora morati Općini dati i jamstvo za ispunjenje ugovora u formi zadužnice na iznos od 30.000 kuna, za slučaj da se obveze ne obavljaju uredno. (MB)

Izvor: 3055