Gradovi i općine 24.01.2014. 00:00. Zadnja izmjena: 25.02.2016. 12:00.

Klubu se priključile 4 nove obitelji

U Klubu liječenih alkoholičara Preloga održana je izborna skupština na kojoj je predsjednikom ponovo imenovan Antun Kemec koji je prisutnima iznio pregled aktivnosti tijekom protekle godine. Terapeutkinja Diana Uvodić - Đurić, dr. med., rekla je da je u rad kluba uključeno 15 obitelji, a od toga broja je 6 samaca. Poseban ponos izrazila je time što su tijekom godine u Klub došle 4 nove obitelji, od kojih su 3 ostale pod njihovim okriljem te 2 samca, a veseli i to što stariji članovi ne prekidaju kontakt s Klubom. Posebno je radosna što u Klub dolaze i obitelji koje traže savjete kako se riješiti zla ovisnosti. Spomenula je i dobru suradnju s osnovnim školama Prelog i Draškovec te uručila priznanje za dvogodišnju apstinenciju Slavku Slavičeku.
U okviru skupštine održano je zanimljivo i predavanje na temu Obitelj, alkoholizam i roditelji. Održala ga je klinička psihologinja Andreja Bogdan iz čakovečke Županijske bolnice.
Klub će u narednom razdoblju uz predsjednika Kemeca voditi i dopredsjednik Slavko Slaviček, tajnica Davorka Žvorc te tajnik Dragutin Žvorc.
U uvodnom dijelu skupa radost prisutnima donijeli su učenici OŠ Prelog sa svojim učiteljicama Jasminkom Vuk i Vesnom Krušelj.
Gosti skupa bili su članovi srodnih klubova iz Međimurja, Varaždinske i Koprivničko-križevačke županije. Bio je tu i Dražen Žagi, dopredsjednik Hrvatskog saveza klubova liječenih alkoholičara, koji je najavio aktivnosti u lipnju vezane uz 50. obljetnicu djelovanja klubova liječenih alkoholičara u našoj zemlji.

Mladen Grubić

Izvor: 3065