Gradovi i općine 24.10.2013. 00:00. Zadnja izmjena: 25.02.2016. 11:47.

MALA ANKETA: Čukovec

Ivan Lipić (62),
umirovljenik:
- Mislim da u mjestu ne bi trebalo ništa promijeniti. Nemamo puno zabava, ali povremeno se nešto organizira, što nam uljepša svakodnevicu. Također, kanalizacija i vodovod su u većem dijelu mjesta zastupljeni te je zapravo, iako nije veliko, mjesto lijepo razvijeno.
Mateja Balent (25),
magistrica ekonomije:
- Trebalo bi obnoviti društveni dom. Tamo se znaju organizirati događanja, ali kada bi ga se obnovilo, vjerujem da bi svega bilo još više. Pohvaljujem Udrugu žena Žireki koja je jako aktivna i sudjeluje u svim lokalnim događanjima, pa tako i na zadnjim seoskim igrama.
Nikola Mihoci (42),
tesar:
- Za malo mjesto, poput našeg, sadržaja ima sasvim dovoljno. Najbliža željeznička stanica udaljena je nekoliko kilometara, a zamjerke se u mjestu odnose na uređenje. Naime, ne smijemo posaditi ništa ispred prednjeg dijela kuće koji je tik uz cestu - Prekom svaki put sve pokosi.
Marijan Pongrac (58),
umirovljenik:
- Trebalo bi napraviti pješačku stazu od crkve do izlaza iz Grada, isto kao i asfaltirati makadam od kapelice do glavne ceste. Makadam je prometan, a nikako da ga se asfaltira. Na tim su mjestima prometno najkritičnije točke u mjestu te se nadam da će se iz proračuna izdvojiti novca za navedeno. (gl)

Izvor: 3052