Gradovi i općine 01.02.2010. 00:00. Zadnja izmjena: 25.02.2016. 10:36.

MALA ANKETA: Donji Hrašćan

Agneza Horvat:
- Jako me smeta što u Donjem Hrašćanu nemamo nikakvu božićnu rasvjetu, dekoraciju... Pa zar smo mi ljudi treće klase?! Treba pogledati drugdje po našoj općini kako je. Rekla bih nešto i za kanalizaciju: mi penzioneri za kanalizaciju nemamo novac. Mladi su nezaposleni, odakle da uzmemo?
Katarina Vlahek:
- U Donjem Hrašćanu smeće se odvozi dvotjedno. Mislim da bi to trebalo ipak drugačije organizirati. Sad u zimi, ajde, još kako tako, ali ljeti, kad budu vrućine? Zar nitko nije mislio da se mogu pojaviti zaraze, da čuvanje smeća u kantama po dva tjedna može biti opsano za zdravlje?
Stanislav Mihalec:
- Kanalizacija se započela graditi, stalo se, ceste su raskopane, a mi ne znamo kada će se i kako nastaviti. Nismo informirani što je u cijeni koju plaćamo, zašto se voda za potrošnju i odvodnja jednako obračunavaju. Ono što zalijevam vrt nije u odvodnji, a plaćamo...

Vlado Novak:
- Po cijelom su Međimurju biciklističke staze, a kod nas – ništa. Ostali smo raskopani, promet je jako nesiguran... U selu samo vatrogascima svaka čast, sve ostalo stagnira. Nogometašima se stalno obećava novac, pa ništa. Autobusnu postaju iz smjera Turčišća grade već 20 godina... (MB)

Izvor: 2858