Gradovi i općine 28.11.2013. 00:00. Zadnja izmjena: 25.02.2016. 11:49.

MALA ANKETA: Sv. Martin na Muri

Manuela Sklepić (31),
ekonomistica:
- Kratko sam ovdje, tako da još uvijek nisam do kraja upoznata s problemima. Koliko vidim, izgrađena je sva moguća infrastruktura, osim kanalizacije, a koliko znam, jedan od općinskih prioriteta je i sportska dvorana uz Osnovnu školu. Valjda će i to jednom biti izgrađeno.
Franjo Kovačić (50),
umirovljenik:
- Nedostaje nam sportska dvorana za djecu, što je sigurno najveći problem, a zatim kanalizacija. Inače sam zadovoljan onim što imamo u Svetom Martinu na Muri, pa tako i izgledom Svetog Martina na Muri i ostalih naselja u Općini te mislim da se dosta dobro radi.
Izabela Krnjak (19),
studentica:
- Zadovoljna sam izgledom svih naselja u sklopu Općine i mislim da smo lijepo uređen kraj. Potpuno se slažem s ostalima da nam je hitno potrebna dvorana u osnovnoj školi. Naravno, i kanalizacija koja je zadnji veliki infrastrukturni projekt koji treba odraditi. Ostalo imamo.
Blanka Perčić (30),
konobarica:
- Ne znam što vam reći. Imamo sve - plin, struju, vodu, asfaltirane prometnice i dobro nam je ovdje. Slažem se da su kanalizacija i školska sportska dvorana pitanja koja što prije treba riješiti. Samo ne znam može li se u ovoj krizi, koja je sve zahvatila, to i napraviti. (vt)

Izvor: 3057