Gradovi i općine 02.08.2016. 08:16. Zadnja izmjena: 02.08.2016. 09:16.

Prijem za mlade nogometaše

Melisa Žužić iz Križovca dobila stipendiju Grada Mursko Središće

Gradonačelnik Grada Murskog Središća Dražen Srpak priredio je prošle srijede prijem u gradskoj vijećnici za mlade nogometaše iz nogometne škole NK "Rudar".

Mali nogometaši uspješno su završili sezonu u svim kategorijama, a s posljednjeg su turnira, javlja i središćanski "Muralist", sa "Zelenko kupa 2016" u Novakovcu, donijeli doma jednu broncu (U-8), jedno zlato (U-10) i jedno srebro (U-14), a k tome je golman Ivano Gogić u kategoriji U-10 proglašen najboljim čuvarem mreže.

Uz čestitke mladim nogometašima i pohvale upućene trenerima, aktivistima kluba i roditeljima te poziv da se s kvalitetnim radom u nogometnoj školi NK "Rudar" nastavi, gradonačelnik je pripremio i jedno iznenađenje.

Nadarenoj sportašici, Melisi Žužić (14) iz Križovca, koja je postala prvotimkom ženskog nogometnog kluba u Beltincima, koji se natječe u prvoj slovenskoj ligi, uz čestitku, gradonačelnik je pročitao i odluku kojom se Melisi, temeljem pravilnika o nadarenim sportašima, dodjeljuje mjesečna stipendija visine 300 kuna koju će joj Grad isplaćivati svakog mjeseca u školskoj godini.

Melisa Žužić angažirana je u slovenskom prvoligašu

U ime malih nogometaša, njihovih roditelja, kluba i klupske nogometne škole, gradonačelniku je na podršci zahvalio Leonard Sanjković, koordinator škole.