Gradovi i općine 24.01.2017. 08:32. Zadnja izmjena: 24.01.2017. 08:42.

Općina Sveti Juraj na Bregu

Milan Zanjko: Niti jednu žarulju ne možete promijeniti!

Jedno od uobičajenih pitanja na aktualnom satu Općinskog vijeća Općine Sveti Juraj na Bregu jest ono vijećnice Vesne Krnjak o postavljanju javne rasvjete u Okruglom Vrhu.

Jesmo li mi građani drugog reda? Kada će se napokon taj problem riješiti? Djeca nam hodaju u mraku, ponovno je istaknula V. Krnjak. Na njezino pitanje načelnik Anđelko Nagrajsalović iznio je cijelu kronologiju događaja, objasnivši da se radi na rješavanju problema, no, stvari s HEP-om funkcioniraju jako sporo.

S njegovim odgovorom nije se složio vijećnik Milan Zanjko koji je djelomično optužio i Općinu koja je, prema njegovu mišljenju, prekasno uputila zahtjev prema HEP-u.

Krivi ili ne krivi Općina postoji već 23 godine. I za sve je odjednom kriva ova godina. Što se dosad radilo? Zašto to niste riješili? Što ste napravili?, vidno iznerviran odgovorio je načelnik Nagrajsalović.

Milan Zanjko

Puno toga se napravilo, malo više nego ste sad vi napravili. Ostavio sam 400 tisuća kuna, a ne možete promijeniti ni jednu žarulju. Sramota! Nikad nisam bio razočaran kao sad, ustvrdio je M. Zanjko, nakon čijeg je odgovora predsjednik Vijeća Marijan Rodinger prekinuo žustru raspravu.