Gradovi i općine 04.11.2015. 00:00. Zadnja izmjena: 24.02.2016. 13:31.

MURSKO SREDIŠĆE: Više novca Rudaru?

Nogometni klub "Rudar" iz Murskog Središća zbog sjajne natjecateljske sezone, čemu je osim igrača i trenera svoj doprinos dalo i zalaganje Uprave, izgledni je novi član III. HNL. To pred klub stavlja nove izazove, posebno finacijske, pa je na tu temu u prostorima Gradske uprave održan sastanak, na kojem je vodstvo kluba gradonačelnika Dražena Srpaka obavijestilo o planovima za iduću natjecateljsku sezonu. 

 

Gradonačelnik se uz pohvale klubu, složio da je - prije nego se krene u puno zahtjevnije i skuplje natjecanje u III. ligi, potrebno osigurati realno financiranje. Iz priopćenja sa sastanka može se isčitati da je dogovoreno "da će Grad Mursko Središće osigurati značajnija sredstva kako bi, ako se taj uspjeh ostvari, nogometni klub "Rudar" bio u mogućnosti zaigrati u III. HNL. 

 

Grad Mursko Središće će i nadalje pomagati ostalim sportskim udrugama i nitko zbog eventualnog većeg financiranja III. lige neće dobivati manja sredstva. Svaki sportski uspjeh, bilo pojedinačnog ili momčadskog sporta, u našem gradu nas posebice raduje, te će po prvi puta ove godine biti nagrađeni najsportaš pojedinačno i naj momčad".

Izvor: 3158