Gradovi i općine 09.02.2015. 00:00. Zadnja izmjena: 25.02.2016. 13:02.

Naprijed iz Cirkovljana održao redovnu godišnju skupštinu

NK Naprijed iz Cirkovljana član Međužupanijske lige Čakovec-Varaždin održao je redovnu godišnju skupštinu. Skupštini je nazočilo sedamdesetak članova i simpatizera Naprijeda. Pozivu na skupštinu odazvao se i gradonačelnik Grada Preloga Ljubomir Kolarek, inače i čest posjetitelj utakmica Naprijeda.

 

Izvješće o radu podnio je predsjednik kluba Vladimir Martinec. Izrazio je zadovoljstvo prošlom godinom i plasmanom u Međužupanijsku ligu. Želja je Naprijeda za proljetni dio izboriti ostanak u ovom rangu natjecanja, iako im raspored ne ide na ruku. U prva tri kola Naprijed gostuje kod izravnog konkurenta za ostanak u ligi Sloge u Čakovcu i kod jesenskog prvaka Nedelišća, a u drugom su kolu zbog odustajanja Čakovca slobodni. Na kraju jeseni došlo je do promjene na klupi, gdje je na užarenu trenersku klupu stigao Dušan Podgorelec Dule koji je poznat po odličnim kondicijskim treninzima. 

 

 S pripremama za novu polusezonu se krenulo već prije nove godine te je u periodu od 30.11.2014. do 22.12.2014. održano 12 treninga da bi se nakon kratke pauze uoči blagdana nastavilo s treninzima 9.1.2015.  Trenira se pet puta tjedno, uz odličan brojčani odaziv nogometaša. Što se tiče igračkog kadra, nakon ozljede vraća se kapetan Željko Glavina, a klubu su se priključili Hrvoje Vugrinec iz Trnave Goričan te David Vugrinec iz FC ASKO Schlaining. Otišao je Martin Vlah. Uoči početka priprema dogovoren je raspored utakmica, no uslijed lošeg vremena neizvjesno je njihovo odigravanje. Neke su već i odgođene dok su ugovorene 15. veljače sa ČSK-om iz Čekovca i 22. veljače sa Galebom iz Oporovca. Na kraju trena posebno spomenuti da su rijetka mjesta gdje postoji takva privrženost klubu kao što je to u Cirkovljanu kao i navijačku skupinu Fan klub Naprijed koji ih gromoglasno bodre na svim utakmicama i uz malo sportske sreće i u nastavku prvenstva rezultat sigurno neće izostati.

 

Izvor: 3120