Gradovi i općine 24.10.2013. 00:00. Zadnja izmjena: 25.02.2016. 13:23.

NAŠI PRODAVAČI: Trgovina za vas 2 Pribislavec

Pomalo sakrivena unutar mjesta, ali ipak tek nekoliko desetaka metara od glavne prometnice prema Čakovcu, u Ulici Augusta Šenoe, u Pribislavcu nalazi se prodavaonica broj 2 beličke tvrtke Trgovina za vas.
U malu seosku prodavaonicu, u kojoj mještani uglavnom kupuju osnovne životne potrepštine, tjedno stiže i 25 primjeraka lista Međimurje.
- Većina se proda već u utorak, a ono nešto malo što ostane do kraja ode u srijedu, kaže prodavačica Aleksandra Mihalković Horvat iz Pribislavca. Ona je jedina djelatnica prodavaonice koja inače, s obzirom da nema potrebe za duže, dnevno radi samo do 14 sati.
Kao i u brojnim drugim međimurskimprodavaonicama, naši čitatelji komentiraju naslovnicu lista Međimurje već u samoj prodavaonici, a nerijetko se na kasi prolistaju i cijele novine.
- Naslovnica je uvijek atraktivna i privlači pažnju, pa nije ni čudno što se komentira. No, list Međimurje u cjelini zaista pokriva sve teme i svaki djelić našeg zavičaja. I ja od malih nogu čitam najprodavanije lokalne novine. U Pribislavcu se, dakako, posebno prate teme iz naše općine – od onih vezanih uz projekte do romske problematike, priča Mihalković Horvat. Zanimljive su joj, napominje, i teme iz svakodnevnog života, priče malih ljudi, a rado pročita i ležernije sadržaje.
Velimir Kelkedi

Izvor: 3052