Gradovi i općine 27.08.2015. 00:00. Zadnja izmjena: 24.02.2016. 13:32.

NATJECANJE S PODZEMNIM HIDRANTIMA: Rekordan broj sudionika u Vratišincu

Dobrovoljno vatrogasno društvo Vratišinec bilo je domaćin tradicionalnog vatrogasnog natjecanja uporabom podzemnih hidranata. Na ovogodišnjem, 17. po redu natjecanju, koje se održavalo na vrhunski pripremljenom poligonu u Ulici ograda u Vratišincu, sudjelovala je čak 51 ekipa, što je dosad rekordan broj.

Domaćini iz DVD-a Vratišinec bili su nepobjedivi u seniorskoj kategoriji. U ženskoj seniorskoj kategoriji seniorke Vratišinca osvojile su sva tri prva mjesta, a ekipi "Žene 1", ovo je već šesta uzastopna pobjeda. U kategoriji muških seniora prvo mjesto pripalo je DVD-u Vratišinec, drugo DVD-u Domašinec, dok je treće mjesto osvojila ekipa iz Zasabrega.

U kategoriji muške mladeži prvo mjesto osvojili su Domašinčani, drugo mjesto pripalo je Krištanovcu, a treće Peklenici. DVD Domašinec bio je najbolji i u kategoriji mladeži žene, gdje su osvojili dva prva mjesta, a Peklenica je bila treća. Nakon natjecanja održana je pokazna vježba veterana VZP koju su sačinjavali po jedan član iz DVD-a Vratišinec, DVD Peklenica, DVD Gornji Kraljevec, DVD Križovec i DVD Mursko Središće.

Odgovornost za ocjenjivanje natjecanja preuzela je sudačka komisija u sastavu Radovan Zadravec, Marijan Latin i Mihael Grbavec, a na natjecanju su bili i predstavnici VZMŽ te načelnik Općine Vratišinec ZdravkoMlinarić, koji je domaćinima poklonio novu motornu pilu. (vt)

 

 

 

Izvor: 3148