Gradovi i općine 02.07.2015. 00:00. Zadnja izmjena: 27.09.2016. 22:50.

NE PROPUSTITE U ČAKOVCU, ŠTRIGOVI, PRELOGU

Nastavljaju se događanja vezana uz program Ljeta u gradu Zrinskih i Umjetničke kolonije Štrigova, a u Prelogu je u subotu najavljen atraktivan umjetnički program na otvorenom.

Ljeto u gradu Zrinskih u Čakovcu priređuje Večer smijeha uz stand-up komičara Vlatka Štampara koji danas (četvrtak) nastupa u Atriju Soho bara od 21 sat.

Za petak je u Atriju Starog grada najavljena kazališna predstava "Ritina škola" Planet arta od 21 sat, a u Fox baru od 22.30 svira riječki Rolin Humes.

U subotu je koncert Ladarica od 21 sat u Atriju Starog grada, a na potezu Kafe Arcus - Zrinski - Fox bar u centru grada je u 22.30 najavljen Detour i Miss Stray cat (Rockabilly).

U nedjelju - opet kazalište u Atriju Starog grada od 21 sat - "U tom mailu piše" Ludens teatra.

Umjetnička kolonija Štrigova u petak i subotu otvara dvije izložbe. U petak, 3. srpnja od 19 sati Izložba Grupe CONTRA "Papiri: skice, crteži, studije, slike..." u Državnom arhivu za Međimurje u Štrigovi. Gosti: Jagor Bučan, Vjekoslav Kuliš, Matko Vekić

 

U subotu, 4. srpnja od 19 sati Izložba fotografija Mire Martinića "5 godina Umjetničke kolonije Štrigova" u Državnom arhivu za međimurje u Štrigovi. Gošće ŽVS Stridonne.

 

Nedjelja, 5. srpnja do 19 sati Zagrebački gitarski trio u Crkvi sv. Marije Magdalene u Štrigovi i od 20 sati - na terasi kafea Kult u Štrigovi Tamburaški sastav Trenk i gost Ivan Gazibara.

 

U subotu, 4. srpnja biti će održan program Opere na otvorenom u Prelogu. Na Trgu Slobode će Istarsko narodno kazalište – Gradsko kazalište Pula izvesti operu "Il Campanello". 

Izvor: 3140