Gradovi i općine 12.07.2014. 00:00. Zadnja izmjena: 25.02.2016. 12:47.

Od srijede Memorijal dip. ing. Vladimir Skok u malom nogometu

PRELOG

Od srijede Memorijal dip. ing. Vladimir Skok u malom nogometu

U NK Mladosti Komet iz Preloga sve aktivnosti kluba trenutno su podređene pripremi organizaciji ovogodišnjeg izdanja Memorijala ing. Vladimira Skoka u malom nogometu i Ljetne noći Grada Preloga koje započinju od 16. srpnja. Organizator je i ove godine Nogometni klub Mladost Komet iz Preloga, generalni pokrovitelj je Grad Prelog, a glavni sponzor turnira Komet iz Preloga. Ovo je najdugovječniji turnir na ovim prostorima te je u ove trideset i četiri godine postojanja izrastao u pravi brand Grada Preloga. Ljetne noći okupljaju tisuće ljudi iz cijelog Međimurja i Podravine. Ove godine natjecanje će se također odvijati u četiri kategorije: seniori (kotizacija 500 kuna, prva nagrada 6000 kuna), veterani (kotizacija 400 kuna, prva nagrada 2000 kuna), mlađi pioniri (rođeni 2003. i mlađi, kotizacija 100 kuna) i stariji pioniri (rođeni 1999. godine i mlađi, kotizacija 100 kuna). Kod mlađih kategorija nagrade će biti sportska oprema. U svakoj konkurenciji nagrađuju se najbolji golman, igrač i strijelac. Ekipe se mogu prijaviti svakodnevno do 15. 07. u Pizzerii Ro – Sa u Prelogu, a sve informacije mogu se dobiti na broj mobitela 098/461-014.  Izvlačenje je predviđeno za utorak 15. srpnja. Uz mali nogomet i ove će se godine organizirati turnir u odbojci na pijesku, na novom igralištu u Parku Mladosti. Prekrasno uređeno novo igralište sigurno će privući veliki broj ekipa. Radi se o amaterskom turniru gdje je uz pokazivanje odbojkaškog znanja najvažnije druženje i dobra zabava. Ovdje je prijava za ekipu sto kuna u muškoj i ženskoj konkurenciji, , a prijave su moguće na broj telefona 098/461-014.

Zabavni dio donosi veliki koncert trenutno jedne od najvećih hrvatskih pjevačkih zvijezda Ivana Zaka, a za 25. srpnja organizator uz blagdan Svetog Jakoba, popularno Priločko proščenje priprema otvorenje stadiona uz nastupe udruga s područja Preloga i dobru zabavu u večernjim satima uz Tamburaški sastav Barabe i Antoniju Šolu. 

Svakodnevno sve posjetitelje očekuje bogata ponuda jela i pića te naravno, puno dobre glazbeZa kraj nakon odlaska trenera Sušeca u Podravinu uprava kluba za novog je postavila Tomicu Šestana. Što se tiče igračkog kadra za novu sezonu nekoliko igrača napustilo je klub dok su trenutno pristupili Golubić, Bukal Gorupić a pregovara se sa dosta njih tako da se očekuje podosta dolazaka.
                                                         

Zlatko Premuš
 


Izvor: 3089