Gradovi i općine 23.06.2016. 09:00. Zadnja izmjena: 23.06.2016. 09:07.

Predsjednik Ivan Šimunković

Održana Izborna sjednica Skupštine Foruma mladih SDP-a u Prelogu

Forum mladih SDP-a Prelog na Izbornoj sjednici Skupštine održanoj u petak, 17. lipnja u Domu kulture u Prelogu izabrao je novo vodstvo za sljedeće mandatno razdoblje. Skupštini su uz članove foruma prisustvovali Mladen Novak, predsjednik ŽO SDP Međimurske županije, Nenad Igrec, predsjednik GO SDP Prelog, Nikola Novak, predsjednik ŽO FM SDP Međimurske županije te Ivan Barlek, član predsjedništva FM SDP Hrvatske.

Za predsjednika organizacije izabran je Ivan Šimunković. Potpredsjednicama su postale Lea Naranđa i Mateja Mihoci, a u Gradski odbor izabrani su Sanela Horvatić, Ivica Jeđud i Petar Horvat te Denis Ružman na mjesto tajnika foruma.

U svom obraćanju predsjednik foruma Ivan Šimunković izvijestio je prisutne o dosadašnjem radu te ujedno pozvao sve mlade da se uključe u rad foruma i budu kreatori društvenog i političkog života svoga grada.

Nenad Igrec pozdravio je rad foruma mladih koji je rezultirao nizom humanitarnih i društvenih akcija i istaknuo kako gradski SDP kao stranka okuplja sve više mladih u svojim redovima. 

"Prelog mora biti perspektiva za mlade i obrazovane ljude, što danas nažalost nije slučaj jer sve više mladih je prisiljeno svoju perspektivu i potrebu za radnim mjestom tražiti drugdje. Politiku prema mladima u ovom gradu treba mijenjati", istaknuo je Igrec.

Izvor: GO SDP Prelog