Gradovi i općine 17.06.2016. 08:37. Zadnja izmjena: 17.06.2016. 08:45.

Višednevna manifestacija

Općina Goričan slavi svoj dan uz bogati program!

Općina Goričan će uz svoj dan, 24. lipnja, spomendan svetog Ivana Krstitelja, održati bogat program manifestacija i slavlja, dijelom vezan i uz dva državna praznika ovog tjedna.

U srijedu, 22. lipnja, na Dan antifašističke borbe, u 12 sati će biti položeni vijenci uz obnovljeni spomenik palim borcima NOB-a iz Goričana. U domu kulture bit će održan koncert tenora Božidara Brajkovića, početak je u 19 sati, a bit će otvorena i izložba radova članova Umjetničke udruge “Slika”, koja će biti postavljena do 26. lipnja.

U četvrtak, 23. lipnja će u dvorani za sjednice doma kulture nastupiti šansonijer Srđan Depolo, početak je u 19.30 sati.

Na sam dan Općine, u petak, 24. lipnja, Općinsko vijeće Goričana održat će svečanu sjednicu, u dvorani za vijećanja doma kulture, u 17 sati. U šatoru pred domom kulture bit će održana svečanost otvorenja širokopojasne komunikacijske mreže u mjestu, početak je u 18 sati, dok će u 20 sati početi zabava uz nastup grupe Dobre Vibracije.

U subotu, 25. lipnja, na Dan državnosti, SRD “Smuđ” će proslaviti 40 godina djelovanja natjecanjem u lovu udicom na polovak, na Šoderici, početak je u 16 sati, dok će u 20 sati početi ribička noć, uz riblje specijalitete koje će pripremiti SRD “Smuđ”. HKUD Goričan će u šatoru pred domom kulture održati svečanu priredbu, početak je u 17 sati.

U nedjelju, 26. lipnja, u župnoj crkvi će se održati sveta misa uz dan Općine, početak je u 11 sati, dok će u 15 sati biti odigrana nogometna utakmica na terenu NK “Trnava”.