Gradovi i općine 21.04.2015. 00:00. Zadnja izmjena: 25.02.2016. 13:03.

OPOROVEC: Petar Horvat veliki nogometni potencijal

Trenutno vodeći strijelac 2. Međimurske lige je Petar Horvat iz Cirkovljana, veliki zaljubljenik u nogomet te iznimno talentirani nogometaš igrač trenutno vodeće ekipe prvenstva NK Galeba iz Oporovca.  Petar je do sada igrao u klubovima NK „Kraljevčan 38“, „Čukovec 77“, „Mladost» Prelog, „Naprijed" iz Cirkovljana dok je u svojoj nogometnoj karijeri postigao u službenim utakmicama veliki broj pogodaka golova, a svakako je potrebno istaknuti i da je u posljednje 4 utakmice postigao 10 pogodaka te doprinio tome da klub ostvari pobjede i ponovo zasjedne na prvo mjesto gdje se svi simpatizeri NK „Galeba“ nadaju da će i ostati. U svakom klubu postigao je iznimne rezultate i imao je zapaženu ulogu, a i trenutno navijači njegova kluba dolaze kako bi se divili njegovom stilu igranja te brzini i posebnom stilu davanja golova lakim uzimanjem lopte protivniku, slalomu kroz protivničku obranu te laganom poentiranju kraj golmana.

 

Njegov golgeterski uspjeh ove sezone zasigurno  bio bi i veći da Petar nije imao ozljedu prije početka sezone, pa je nažalost morao preskočiti pripreme i pauzirati prvih par kola, no kao i svaki istinski sportaš, Petar se nije predao i  uz pomoć fiziotarapeuta oporavio te je opet u naponu svoje snage i spreman da svoj klub zadrži na vodećoj poziciji, a svoje navijače će svakako i dalje fascinirati svojim nogometnim talentom. Osim iznimnog nogometnog talenta, svakako je potrebno istaknuti kako je Petar poznat po fair-play igri, koju je dokazao više puta istaknuvši sucima da je "greška" bila njegova iako je suđeno u njegovu korist, a također jako dobro surađuje sa svojim trenerom Robertom Švendom te predsjednikom kluba NK „GALEB“ Damirom Dominićem koji je duh i duša  kluba.

 

Vjerujemo da će Petar do kraja sezone i dalje uspješno tresti protivničke mreže te zadržati titulu najboljeg strijelca lige te sa svojim Galebom se okititi sa naslov prvaka lige.

Izvor: 3130