Gradovi i općine 10.10.2014. 00:00. Zadnja izmjena: 25.02.2016. 12:49.

Počela izrada Gradskog programa za mlade

Grad Čakovec, zajedno s partnerima, udrugama Autonomni centar - ACT i Centrom za mlade Čakovec te Savjetom za mlade Grada Čakovca, pristupio je izradi Gradskog programa za mlade Grada Čakovca 2015.-2020. 

 

Gradski program za mlade strateški je dokument u koji će biti uvrštene sve relevantne potrebe mladih. Donošenjem Gradskog programa za mlade, Grad Čakovec odredit će što i na koji način će raditi u narednih 5 godina kako bi se mladima u gradu poboljšali uvjete života i rada. Na taj način Grad Čakovec strateški će odrediti ciljeve i aktivnosti u koje će usmjeravati rad i energiju svojih upravnih odjela i stručnih kadrova te financijska sredstva iz proračuna Grada.

 

Jedan od prvih koraka u izradi Gradskog programa za mlade je prikupljanje informacija putem interneta.  Internetskom anketom, koju je moguće ispuniti do 1. prosinca 2014. prikupit će se informacije za kasnije organiziranje 7 javnih tribina, te će rezultati ankete i održanih tribina poslužiti za izradu kvalitetnog Gradskog programa za mlade.

 

Pozivamo sve mlade s područja Čakovca i pripadajućih naselja (Ivanovec, Krištanovec, Kuršanec, Mačkovec, Mihovljan, Novo Selo na Dravi, Novo Selo Rok, Savska Ves, Slemenice, Šandorovec, Štefanec, Totovec, Žiškovec), koji imaju između 15 i 30 godina da ispune anketu, te tako sudjeluju u izradi što kvalitetnijeg budućeg Gradskog programa za mlade.

 

Izvor: 3102