Gradovi i općine 10.11.2015. 00:00. Zadnja izmjena: 24.02.2016. 13:31.

Poslovni uzlet u Svetom Martinu na Muri

U kongresnoj dvorani Life Class Termi Sveti Martin će u utorak, 10. studenog biti održan okrugli stol u organizaciji Poslovnog dnevnika, a na temu "Poslovni uzlet". 

U suradnji s Međimurskom županijom, ovaj projekt ima za cilj promicati malo i srednje poduzetništvo, a manifestaciju će otvoriti Matija Posavec, župan Međimurske županije, Franjo Makovec, načelnik općine Sveti Martin na Muri i Mislav Šimatović, glavni urednik Poslovnog dnevnika.

Uvodno izlaganje imat će Damir Novinić, ravnatelj Agencije za konkurentnost pri Ministarstvu gospodarstva, u kojem će prezentirati najbolje općine prema investicijama u Hrvatskoj i objasniti što čini država u smislu jačanja suradnje s lokalnim. Potom će biti održana i panel diskusija „Globalni trendovi u lokalnom okruženju - Prednosti i prepreke investiranja u Općini Sveti Martin na Muri i Međimurskoj županiji“, a sudionici će biti Matija Posavec, Franjo Makovec, Mladen Križaić predsjednik HGK, Županijska komora Čakovec, Zlatko Rajf direktor T-PRO d.o.o., Michael Vnuk direktor i vlasnik Vnuk d.o.o. te Branimir Blajić generalni direktor LifeClass Termi Sveti Martin. (al)

 

Izvor: 3159