Gradovi i općine 01.01.2017. 07:16. Zadnja izmjena: 01.01.2017. 07:22.

Uspješna godina

Povodom novogodišnjih blagdana, gradonačelnik Grada Čakovca svima upućuje čestitku

„Poštovane sugrađanke i sugrađani!

Godina koja je završila, za sve nas koji živimo u Čakovcu bila je uspješna. Dobili smo nove kilometre obnovljenih prometnica i infrastrukture, izgrađena je nova školska dvorana, povećali smo ulaganja u obrazovanje, potporama udrugama  dodatno smo obogatili društveni život u gradu, a zahvaljujući izuzetno posjećenim manifestacijama, naš grad postaje sve važnija turistička destinacija.

Kao gradonačelnik, posebno sam ponosan što se velik broj građana uključuje u postojeće gradske projekte ili predlaže nove te svojim sudjelovanjem omogućuje da naš Čakovec bude još ljepši i bolji. Grad čine ljudi, a svi mi zajedno svakog dana u godini to i dokazujemo. Stanovnici Čakovca vole svoj grad, istinski žive s njim te iskreno žele da bude još uspješniji.

I upravo zato prema godini koja je pred nama gledam s optimizmom. Siguran sam da će zahvaljujući započetim i najavljenim investicijama otvarati nova, kvalitetna radna mjesta te da će se nastaviti rast plaća u našim tvrtkama. Vjerujem da će se na krilima pozitivne klime i suradnje koja je stvorena u gradu i sljedeća godina biti uspješna.

U 2017. godini želim Vam puno osobnog napredovanja, uspjeha na poslu, zdravlja te sklad u privatnom životu.

Sretna nova godina!

Gradonačelnik
Stjepan Kovač“