Gradovi i općine 17.10.2014. 00:00. Zadnja izmjena: 25.02.2016. 12:49.

Predstava „Ljubaf“ Kerekeš teatra u subotu u Strahonincu

Nogometni klub Strahoninec u svoje mjesto dovodi odličnu predstavu "Ljubaf" Kerekesh Teatara. 

 

 

Predstava će se prikazati 18. 10. 2014. u 19:30 sati u dvorani Centra za društvene, kulturne i javne potrebe Općine Strahoninec. 

 



Odlična glumačka ekipa nasmijat će vas do suza. Osim autora teksta i režije Ljubomira Kerekeša u predstavi igraju: ANA BEGIĆ poznatija kao Biba iz Bibinog svijeta, te isto tako poznati glumci HANA HEGEDUŠIĆ, ADAM KONČIĆ i JAN KEREKEŠ.


O predstavi: 

Komedija u kojoj su ljudska uskogrudnost, pametovanje oko ničega, obrana mentalnog hendikepa i ograničenost, jedina oružja kojima se ovi ljudi bore za prevlast unutar životnih okolnosti. Srečko Frljužec, koji zna gdje je njemu mjesto u kući, nema puno slobode između žene Đurđice i žestoke punice Štefice. Malo topline u Srečkov život unosi prijatelj Ivek, a najviše iskrene ljubavi iskazuje susjed Đura prema svojoj simpatiji iz srednje škole, gospođi Štefici. Najaktualniji problemi komedije su politički, ekonomski i društveni, a upravo je ljubav ta koja bi trebala biti uvijek najaktualnija. 

 


Cijena ulaznice je 60,00 kuna, a moći će se kupiti na ulazu Kulturnog centra Strahoninec na dan predstave od 18 sati. 


Međutim kako je ovo vrlo popularna predstava s poznatim licima hrvatskoga glumišta, preporučimo da ih nabavite ranije kako ne bi ostali bez mjesta. Ulaznice vas čekaju na sljedećim prodajnim mjestima: u Caffe baru "Fortuna" Strahoninec, Caffe baru "K2" Strahoninec, Trgovini "Tina" Strahoninec, Caffe baru "Betex" Čakovec – Jug, Općini Strahoninec, Caffe baru „Brasil“ Savska Ves, frizerskom salonu „Art“ Nedelišće, Caffe baru „Čapa“ Čakovec, te u prostorijama NK Strahoninec. 

 


NAGRADNA IGRA lista Međimurje u suradnji s nogometnim klubom STRAHONINEC


NK Strahoninec i portal lista Međimurje nagrađuju jednog čitatelja s dvije ulaznice za predstavu Ljubaf. Prvo, ako još niste, lajkajte facebook stranicu lista Međimurje. A zatim je Vaš zadatak da podijelite ovaj članak na svoj profil pod javno/public i ostavite komentar ispod objave nagradne igre na facebooku stranice lista Međimurje. U petak u podne, putem random.org između svih vas odabiremo sretnog dobitnika ove vrijedne nagrade. Dobitnik će, dakle, biti nasumično odabran, a ulaznice će ga čekati do 19 sati i 15 minuta na dan predstave na ulazu u dvoranu Centra za društvene, kulturne i javne potrebe Općine Strahoninec. 

 

Nagradna igra je završena: Dobitnica je Jasmina Buhanec Novak koju molimo da se javi u inboks lista Međimurje. Čestitamo!

Izvor: 3103