Gradovi i općine 07.09.2015. 00:00. Zadnja izmjena: 24.02.2016. 13:32.

PREKO STOTINU DJEVOJČICA NA TREĆEM MAŽORET KAMPU U NEDELIŠĆU

Mažoretkinje Nedelišća su, osim brojnih nastupa tijekom ljeta, posljednji tjedan kolovoza za kraj školskih praznika organizirale treći Mažoret kamp u Nedelišću na kojem su sudjelovale postojeće članice, ali i sve djevojčice koje su htjele na tjedan dana isprobati kako je to biti mažoretkinja. Mažoret kamp se održavao od ponedjeljka do petka u popodnevnim satima na MESAP-u, a na kampu je sudjelovalo više od stotinu djevojčica s područja općine Nedelišće, ali i cijelog Međimurja. 

Sudionice kampa bile su podjeljene u šest grupa koje su vodile educirane trenerice Vedrana Horvat, Ivana Hajdinjak, Blanka Šipek i Kristina Bacinger, odgojiteljice Valentina Bel i Ida Topolnjak, te seniorke Petra Mesarić, Lucija Novak, Aleksandra Toplek, Tena Treska i Berta Bregović, uz pomoć predsjednice Udruge Lidije Branilović koja se pobrinula za okrijepu sudionica kampa. Polaznice kampa su u 5 dana naučile osnove mažoret plesa i vrtnje sa štapom, a tu je bilo još i puno rekreacije, plesa, ali i timskih igara. Kako bi prezentirale naučeno, posljednji dan kampa održana je kratka priredba za roditelje. Sve sudionice su dobile majicu i priznanje za uspješan završetak kampa. 

Po završetku kampa Mažoretkinje Nedelišća kreću sa svojim redovnim aktivnostima i nastupima, a primat će i nove članice koje žele biti dio ove, sada već poprilično velike, mažoret obitelji. Tijekom rujna primaju se prijave za upis u Mažoretkinje Nedelišća na brojeve mobitela: 098/932 3599 (Vedrana) i 091/362 46 74 (Lidija).

Izvor: 3150