Gradovi i općine 21.04.2010. 00:00. Zadnja izmjena: 29.02.2016. 13:39.

PRELOG, 23., 24. I 25. TRAVNJA - SAJAM CVIJEĆA

U petak, subotu i nedjelju, od 8 do 21 sat Preložani i njihovi gosti moći će uživati u 11. sajmu cvijeća koji organizira Turistička zajednica Grada.
Od tajnika TZ-a Ivana Gradečaka-Joca saznajemo da će ove godine naglasak biti na izložbenom segmentu, a ne na prodajnom te se očekuje 30-ak izlagača. Sajam će biti obogaćen kulturno-umjetničkim programom, ugostiteljskom ponudom, a atrakcija je turistički vlakić koji će “prometovati” tri izložbena dana.
- Poslao sam poziv za posjet sajmu po donjomeđimurskim školama, a djeci nudimo i projekciju filma Alisa u zemlji čuda - kaže Ivan Gradečak.
Otvorenje Sajma cvijeća je 23. travnja u 17 sati na otvorenoj pozornici u centru Preloga pored koje će se prostirati 1.000 kvadratnih metara zatvorenog izložbenog prostora, uz štadove na otvorenom dijelu.
Na svečanosti otvorenja nastupit će El combo i mlaišani iz Dječjeg vrtića Fijolica Prelog.
Odmah po otvorenju manifestacije, posjetiteljima će biti predstavljena i tradicionalna postava likovnih djela članova Likovne udruge donjeg Međimurja Prelog koja će se moći razgledati u haustoru zgrade gradske uprave.
U subotu (24. travnja) program također započinje u 17 sati, a nastupaju folkloraši KUD-a Varteks Varažidn i Podravski bandisti, dok će nedjeljno poslijepodne biti u znaku domaćina i - Rusa: nastupit će članovi KUU-a Seljačka sloga Prelog, Dječji zbor Maleni, zbor Udruge umirovljenika Prelog te članice Udruge Kalinka. (d)

Izvor: 2869