Gradovi i općine 05.04.2019. 09:10. Zadnja izmjena: 05.04.2019. 09:13.

Proljetno čišćenje

Prelog u kampanji Zelena čistka 2019.: Grad poziva da se aktivno uključite!

Obavještavamo Vas da će se Grad Prelog i ove godine uključiti u najveću nacionalnu kampanju "Zelena čistka 2019", u okviru Dana Planeta Zemlje. Osnovni cilj Zelene čistke je uključiti što veći broj građana, odnosno volontera, u organizirano čišćenje nepravilno odbačenog otpada, a ove godine i otpadnog tekstila te na taj način osvijestiti građane o problemu otpada i važnosti pravilnog postupanja istim.

Zajedno sa Udrugama i Mjesnim odborima sa područja Grada priključite se te aktivno sudjelujete u «Eko akciji proljetnog čišćenja» koja će se održati tokom mjeseca travnja (od 13.04.2019.g. do 20.04.2019.g.).

  • Za sve sudionike akcije osigurati će se vreće za otpad, zaštitne rukavice, klipići i sokovi dok će GKP PRE-KOM d.o.o. i Humana nova izvršiti prihvat i odvoz prikupljenog otpada te otpadnog tekstila.

Vreće za otpad i zaštitne rukavice dostavit ćemo Vam na dogovorenu adresu po Vašem pozivu i dogovoru.

Zborna mjesta za Grad Prelog su Osnovna škola Prelog, Srednja škola Prelog, te prostor „Marine“, za naselje Draškovec – Osnovna škola, za naselje Cirkovljan – Osnovna škola, dok su zborna mjesta za ostala naselja Domovi kulture. Akcija će se provoditi na lokacijama kao i prethodnih godina.

Mailom ili telefonski najkasnije 10. travnja potvrdite svoje sudjelovanje, javite kontakt osobu, mjesto odlaganja prikupljenog otpada te adresu za dostavu vreća za otpad i zaštitnih rukavica.

  • Kontakt za dostavu podataka: Upravni odjel za gospodarstvo i financije

e-mail: komunalni_odjel@prelog.hr

Petar Šimunić-  tel: 040/638-693, mobitel: 0993344410